Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Γιώργος Αρμαγός: Μαθήματα πατριωτισμού


Σαβουροσυλλέκτες: Μαθήματα πατριωτισμού από τον Ελλαδίτη προπονητή μπόξ Γιώργο Αρμαγό, που με την άρνηση του να συμμετάσχει σε τουρνουά όπου έποικος θα χρησιμοποιούσε την "σημαία" του ψευδοκράτους έδειξε το δρόμο για τη σωστή προσέγγιση του προβλήματος τόσο από την κοινωνία αλλά και την πολιτεία.

Και σκεφτείτε ότι ο άνθρωπος αυτός δεν βλέπει κάθε μέρα τη "σημαία" της ντροπής από το παράθυρο του. Δεν έχει ζήσει ως βίωμα του το πανί της παρανομίας να κυμματίζει σε τουρκικό κατοχικό φυλάκιο στο κέντρο της Λευκωσίας. Ούτε να ξεπροβάλλει στον αυτοκινητόδρομο θυμίζοντας, για λίγο, στους ανέμελλους οδηγούς ότι η Κύπρος είναι ημικατεχόμενη.




Την ίδια ώρα, ΟΗΕ και κυβέρνηση ανέχονται να προσέρχεται στις συνομιλίες ο εκπρόσωπος των Τουρκοκυπρίων (δεν βάζουμε και το χέρι μας στη φωτιά) έχοντας στο αυτοκίνητο του το ερυθρόλευκο αυτό πανί και τις πινακίδες "ΤΔΒΚ".
..





Την ίδια ώρα την 'σημαία' την ανέκτηκαν Χριστόφιας και Αναστασιάδης σε χωριστές συναντήσεις που είχαν με τον Ταλάτ και δεν δίστασαν να ποζάρουν μάλιστα μπροστά της...







Την ίδια ώρα την άνοιξαν και την ανέμιζαν κάποιοι ορκισμένοι ανθέλληνες, τουρκόφιλοι και προδότες πάνω στην κερκίδα της Ομόνοιας Λευκωσίας.




Μακάρι να υπήρχαν μόνο Αρμαγοί!!!



Sigmalive.com
05/11/2009
Του Γιάννη Παπαϊωάννου

Απειλητικά μηνύματα και τηλεφωνήματα δέχεται ο Eλλαδίτης προπονητής του Κick Boxing Γιώργος Αρμάγος. Όπως δήλωσε στο Ράδιο Πρώτο αιτία είναι η άρνηση του να πάει στην Αυστραλία μαζί με αθλητή του για να λάβει μέρος σε αγώνα με αντίπαλο Τούρκο έποικο που διαμένει στα κατεχόμενα . Όπως υποστήριξε πήρε αυτή την απόφαση γιατί ο Τούρκος αθλητής θα αγωνιζόταν με την σημαία του ψευδοκράτους. Aυτή η απόφαση του τον τιμά ιδιαίτερα , όμως χρειάζεται την στήριξη για τον «πόλεμο» που δέχεται για αυτή την απόφαση του. Χαρακτηριστικά ανέφερε:

« Θα αγωνιζόμασταν με ένα Τούρκο στο τουρνουά , όμως διαπιστώσαμε ότι δεν ήταν από την Τουρκία αλλά έποικος από τα κατεχόμενα. Στον αγώνα ήθελε να αγωνιστεί με την σημαία του ψευδοκράτους. Αυτό όμως δεν το έκανα αποδεκτό διότι θα ήταν ντροπή και προδοσία για την Ελλάδα και την Κύπρο αφού θα ήταν σαν και τους αναγνωρίζαμε και δεν ήθελα να τους δώσουμε την ευκαιρία. Υπάρχουν όμως αντιδράσεις από την Αυστραλία που θα γίνει το τουρνουά διότι άλλοι Έλληνες αθλητές αγωνίστηκαν στο παρελθόν με Τούρκους με την σημαία του ψευδοκράτους. Εγώ για να έχω καθαρή την συνείδηση μου δεν το αποδέχθηκα. Για αυτή την άρνηση μου δέχομαι απειλητικά μηνύματα από Ελληνο Αυστραλούς για να μην πάω στην Αυστραλία διότι τους χάλασα το Τουρνουά. Αυτό με έφερε σε δύσκολη θέση , όμως δεν αλλάζω την απόφαση μου. Σίγουρα θα ήθελα να έχω την στήριξη από κάποιους από την Ελλάδα ή την Κύπρο διότι συνεχίζουν οι απειλές προς το άτομο μου. Αν ο Τούρκος αγωνιζόταν με την Τούρκικη σημαία δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Όμως δεν πρόκειται να αγωνιστούμε με την σημαία του ψευδοκράτους»

4 σχόλια:

  1. aftos o anthropos ethese to ethniko kathikon pano apo tin kariera tou.

    antitheta me osous mas pouloun kathe mera.

    bravo gia tis fotografies kai to sxoliasmo... bravo kai ston arthrografo tis Simerinis gia tin parousiasi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και τώρα και πάντα ΔΗΣΑΚΕΛ!

    Υποστηρικτής ΔΗ.ΚΟ
    άγνωστο για πόσο ακόμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΤΟ http://cyprusstrategythinktank.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή